Energize d.o.o. je kompanija osnovana 2012. godine u Beogradu, sa jedinstvenim poslovnim modelom rada kao zvanično predstavništvo vodećih svetskih kompanija u oblasti solarne energije, napajanja, skladištenja energije, energetike, IT industrije i telekomunikacija. Kreativni i dobro obučen Energize tim diplomiranih elektro inženjera, posvećen je pružanju tehnološki najnaprednijih i najkvalitetnijih rešenja u oblastima solarnih elektrana, Data centara, napajanja baznih stanica, napajanja u postrojenjima za proizvodnju, transport i distribuciju električne energije, hibridnih sistema, baterijskih sistema, zaštite proizvodnih procesa, prenaponske zaštite i drugih specijalizovanih oblasti.

 

Energize d.o.o. je putem predstavništva kompanije prisutna u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori, Makedoniji, Albaniji i Hrvatskoj, gde kroz svoja zastupništva pokriva celu teritoriju sa punom tehničkom i servisnom podrškom prema svim kupcima i kroz dodatne edukacije i treninge partnera omogućava razvoj tržišta i pozicioniranje brendova. Naše znanje u oblasti energetike i sistema napajanja kao i iskustvo u dizajniranju i realizovanju kompleksih sistema, prepoznato je od strane naše mreže partnera koji posluju na teritoriji jugoistočne Evrope.

 

Misija naše kompanije

Kroz implementaciju najnovijih tehnologija, inovativnih proizvoda i jedinstven poslovni pristup, želimo da u potpunosti razvijemo tržište obnovljivih izvora energije i sisteme za skladištenje energije, na teritoriji celog Balkana.

 

Specijalizacija

Solarne elektrane, Primenjene solarne tehnologije i rešenja, Industrijske baterije i sistemi za skladištenje energije, Rešenja u napajanju, Inovacije (istraživanje i razvoj), Zastupanje inostranih kompanija, Razvoj tržišta