Servisiranje opreme

Servisiranje opreme Servisiranje opreme obavljamo po svim svetskim standardima i inovacijama. Kupovinom naše opreme dobijate redovna servisiranja i održavanja.

Instalacija i puštanje u rad

Instalacija i puštanje u rad Naši sertifikovani inženjeri vrše implementaciju opreme na postojeće elektroinstalacije, njihovu proveru,  kao i prilagodjavanja i izradu novih instalacija.

Održavanje opreme

Održavanje opreme Da bi obezbedili adekvatan rad vašeg sistema, neophodno je da se radi redovno preventivno održavanje. Pravilna nega i redovno održavanje će Vam pomoći da izbegnete nepotrebni zastoj, a uštedeće Vam vreme i novac.

Proizvodnja sistema

Proizvodnja sistema   Prema Vašim potrebama, vršimo proizvodnju sistema u oblasti modularnih sistema, tiristorskih ispravljaĉa, invertora, solar LED i primenjenih FN tehnologija…

Kapacitivne provere baterija

Kapacitivne provere baterija Vršimo kapacitivne probe koje su jedino rešenje za proveru ispravnosti baterijskih ćelija, od kojih direktno zavisi neprekidnost rada sistema koji pokreću.

Elektroinstalacije

Elektroinstalacije Na osnovu Vaših potreba vršimo rad u oblasti elektroinstalacija. Takođe, povezujemo naše sisteme na postojeće, prilagodjavamo postojeće instalacije…