Play Video about 10th-anniversary

Дознајте повеќе за компанијата и нашата прослава. Кои сме ние и како започна сето тоа?
Прочитајте го интервјуто со Владимир Поповиќ, директор на ENERGIZE D.O.O. по повод 10 години од основањето.

Решенија што ги нудиме

Соларни централи, применети соларни технологии и решенија, индустриски батерии и системи за складирање на енергијата, енергетски решенија, иновации (истражување и развој), како и застапување на странски компании и развој на пазарот.

video icon

Пазар

Компанијата ENERGIZE DOO како водечки систем интегратор во областа на индустриската енергија во Србија, им нуди на своите клиенти изградба на соларни централи, соларни и хибридни системи за складирање, соларно LED осветлување, системи за полнење на електрични автомобили, ефикасни системи за греење во индустријата, системи за заштита на процесот на производство и управување со енергијата (индустрија 4.0 стандард) врз основа на клуч на проекти. Погледнете го целосното портфолио на нашите решенија подолу.

Соларна енергија

Соларна енергија

Како лидери на пазарот во областа на сончевата енергија, ние нудиме целосни решенија за Вашата соларна централа, доколку е поврзана со дистрибутивната мрежа или е наменета за сопствена потрошувачка.

Индустрија

Индустрија

Барате сигурно и непрекинато напојување за Вашиот процес на производство? Ние нудиме производи со највисок квалитет за да обезбедиме сигурна заштита во Вашата индустрија.

energetika 1

Енергетика

Областа на енергетиката е широк поим, видете во кој дел од овој пазар сме најдобри и изберете го решението што Вам најмногу Ви одговара.

Конструкција

Конструкција

Проверете ги нашите најдобри решенија во областа на енергетски ефикасната конструкција и инфраструктура на објекти, низ енергетскиот дел на најмодерните објекти во Европа.

data centri 2

Дата центри

Управување со енергијата во дата центарот? Пронајдете целосни решенија вклучувајќи UPS уреди, дизел агрегати, батерии, исправувачи, ИТ-кабинети, како и решенија за климатизација.

Телекомуникации

Телекомуникации

48VDC модуларни системи за исправување, инверторски системи, батерии, UPS уреди, дизел агрегати или хибридни решенија особено специјализирани за областа на телекомуникациите.

Зошто ние?

ENERGIZE DOO го интегрира принципот на разгледување на инвестицијата преку ВКУПНИТЕ ТРОШОЦИ НА СОПСТВЕНОСТ (принцип TCO), обезбедувајќи им на клиентите највисоко ниво на квалитет на опремата и услугите, инженерско искуство и највисоко ниво на гаранции на пазарот. Основните вредности на нашата компанија, интегрирани во нашата понуда, се опишани како пакет ENERGIZE PREMIUM ADVANTAGES за крајните корисници.

0
Фотонапонски панели
0
Батериски блокови
0 MWp
Вкупна моќност на фотонапонските централи
0
Соларни LED системи за осветлување
0
Единица за напојување
0 MWh
Вкупен капацитет на STORAGE решенија

Инженерско искуство

Со учество во бројни проекти од областа на енергетиката, нашиот тим се здоби со вредно искуство што го користиме во секојдневните деловни активности.

ESCO финансирање

Изберете ESCO финансирање од заштедите и бидете сигурни дека сме тука за Вас и после реализацијата на проектот.

Беспрекорна поддршка

По завршувањето на проектот, нашиот тим гарантира дека ќе продолжиме да градиме партнерство, преку обезбедување ефикасна сервисна поддршка.

Наши проекти

video icon

MOTO AlPack Суботица

Соларна централа за сопствена потрошувачка

video icon

MOTO PLAST

Најголемата индустриска соларна централа на покривот во Србија

video icon

COMEX

COMEX

video icon

IVA 28

Првата индустриска соларна централа за систем за управување со енергија и заштита на производните процеси

index turskitok

ГАСОВОД "ТУРСКИ ТЕК"

Напојување во рамките на капиталниот проект на гасоводот низ Србија

index solar led novi sad

SOLAR LED - Нови Сад

Соларно LED осветлување на 100 локации во Нови Сад.

СЕРТИФИКАТИ

Современиот бизнис, според ISO процедурите, е надополнет со сертификати за овластување за продажба, инсталација и одржување на врвната опрема на нашите странски партнери.

iso