Пазар

Компанијата ENERGIZE DOO како водечки систем интегратор во областа на индустриската енергија во Србија, им нуди на своите клиенти изградба на соларни централи, соларни и хибридни системи за складирање, соларно LED осветлување, системи за полнење на електрични автомобили, ефикасни системи за греење во индустријата, системи за заштита на процесот на производство и управување со енергијата (индустрија 4.0 стандард) врз основа на клуч на проекти. Погледнете го целосното портфолио на нашите решенија подолу.
Соларна енергија

Соларна енергија

Како лидери на пазарот во областа на сончевата енергија, ние нудиме целосни решенија за Вашата соларна централа, доколку е поврзана со дистрибутивната мрежа или е наменета за сопствена потрошувачка.

Индустрија

Индустрија

Барате сигурно и непрекинато напојување за Вашиот процес на производство? Ние нудиме производи со највисок квалитет за да обезбедиме сигурна заштита во Вашата индустрија.

energetika 1

Енергетика

Областа на енергетиката е широк поим, видете во кој дел од овој пазар сме најдобри и изберете го решението што Вам најмногу Ви одговара.

Конструкција

Конструкција

Проверете ги нашите најдобри решенија во областа на енергетски ефикасната конструкција и инфраструктура на објекти, низ енергетскиот дел на најмодерните објекти во Европа.

data centri 2

Дата центри

Управување со енергијата во дата центарот? Пронајдете целосни решенија вклучувајќи UPS уреди, дизел агрегати, батерии, исправувачи, ИТ-кабинети, како и решенија за климатизација.

Телекомуникации

Телекомуникации

48VDC модуларни системи за исправување, инверторски системи, батерии, UPS уреди, дизел агрегати или хибридни решенија особено специјализирани за областа на телекомуникациите.

СЕРТИФИКАТИ

Современиот бизнис, според ISO процедурите, е надополнет со сертификати за овластување за продажба, инсталација и одржување на врвната опрема на нашите странски партнери.

iso