Решенија

Компанијата ENERGIZE DOO како водечки систем интегратор во областа на индустриската енергија во Србија, им нуди на своите клиенти изградба на соларни централи, соларни и хибридни системи за складирање, соларно LED осветлување, системи за полнење на електрични автомобили, ефикасни системи за греење во индустријата, системи за заштита на процесот на производство и управување со енергијата (индустрија 4.0 стандард) врз основа на клуч на проекти. Погледнете го целосното портфолио на нашите решенија подолу.
Соларни и хибридни системи

Соларни електрани

Соларни централи за сопствена потрошувачка и поврзување со мрежата, на покривот и на земјата, моќност од 30kWp до 10MWp, според принципот на конструкција „клуч на рака“.

solarni storage sistemi

Соларни STORAGE системи

Соларни централи со акумулација на енергија, хибридни и вон-мрежни системи, моќност според потребите на корисниците, според принципот на градба „клуч на рака“.

stanice za elektor automobile

Станици за полнење на електрични возила

Комплетни решенија за електрични автомобилски станици со полначи за електрични автомобили со соларен систем за складирање и со надстрешница, според принципот на градба „клуч на рака“.

energetski menadzment

Енергетски менаџмент

Комплетни WIRELESS и CLOUD решенија за следење и управување со сите критични процеси во индустриското производство според Industry 4.0 стандардот.

industrijiski menadzment

Индустриска енергетика

Обезбедете решение за секое барање од областа на индустриската енергија, од проверка на локацијата, подготовка на студија, проектирање до реализација според принципот н систем за складирање и крошна, според принципот на градба „клуч на рака“.

соларни-настрешници

Соларни настрешници

Комплетни конструкции на соларни настрешници со комбинација на соларни / складирање / станици за електрични автомобили, на клуч на рака.

zastita proizvodnog procesa

Заштита на производниот процес

Дали имате несакани прекини во производствениот процес? Заштитете ги критичните делови од производствениот процес од сите мрежни неправилности и продолжете го животниот век на машините за производство.

solarno led osvetljenje

Соларно LED осветлување

Комплетни иновативни решенија за соларно LED осветлување, според принципот „клуч на рака“.

СЕРТИФИКАТИ

Современиот бизнис, според ISO процедурите, е надополнет со сертификати за овластување за продажба, инсталација и одржување на врвната опрема на нашите странски партнери.

iso