Shop

Преку оваа страница можете да најдете производи и компактни системи што компанијата ENERGIZE DOO ги има на залиха за брза испорака. Испратете ни барање и ќе добиете брз одговор за испорака на опрема од состојбата.
solarni paneli luxor ecoline 275wp

Соларен панел LUXOR SOLAR EcoLine

Фотоволтаичен панел на германскиот производител Luxor Solar, произведен во поликристална технологија со 120 ќелии. Димензии LxWxH 1640x992x35mm. Нарачајте го производот од лагерот на ENERGIZE. Технички карактеристики во приложената брошура.
victron energy smartsolar mptt

Victron Energy SmartSolar MPPT

Контролер за полнач на батерии од холандскиот производител Victron Energy, еден од најквалитетните уреди на светскиот пазар SmartSolar MPPT со далечинско читање. Нарачајте го производот од лагерот на ENERGIZE. Технички карактеристики во приложената брошура.
kbe berlin dc solar kablovi

KBE Berlin DC соларни кабли

Специјализиран DC кабел за соларни апликации, произведен од KBE Берлин, пресек 4мм2 / 6мм2 за надворешна или подземна употреба, во часовници со изборни конектори MC4. Нарачајте го производот од лагерот на ENERGIZE. Технички карактеристики во приложената брошура.
enersys powersafe tppl baterije

Enersys PowerSafe TPPL батерии

“Батеријата на полнење на водечкиот светски производител Enersys, произведена во напредна технологија TPPL на чисто олово, отпорна на високи температури над 50C и со голем број циклуси. Нарачајте го производот од лагерот на ENERGIZE. Технички карактеристики во приложената брошура.”
makelsan online ups 1 2 3 kva

Makelsan Online UPS

“Еднофазен Makelsan Online UPS со внатрешни батерии погодни за складирање во rack ормари или во самостојна изведба со моќност од 1kVA до 10kVA. Нарачајте го производот од лагерот на ENERGIZE. Технички карактеристики во приложената брошура.”
wibeee smart home

WiBeee Smart Home

Комплетно безжично решение WiBeee Smart Home за управување со енергијата на вашиот дом со следење на потрошувачката на сите уреди преку апликацијата за мобилна телефонија WiBeee Home Platform. Нарачајте го производот од лагерот на ENERGIZE. Технички карактеристики во приложената брошура.
wallbox pulsar ev charger

Wallbox Pulsar EV Charger

Комплетно решение на Wallbox Pulsar за полнење на вашиот електричен автомобил за сите видови на приклучоци, со комплет кабли, елементи за монтирање и следење на сите параметри преку апликацијата Wallbox. Нарачајте го производот од лагерот на ENERGIZE. Технички карактеристики во приложената брошура.
energize advanced solar led

Energize Advanced Solar LED

Комплетно решение на Energize Advanced Solar LED професионално соларно осветлување за сите видови LED светилки за осветлување патишта, штандови, игралишта, паркови и други апликации. Нарачајте го производот од лагерот на ENERGIZE. Технички карактеристики во приложената брошура.

СЕРТИФИКАТИ

Современиот бизнис, според ISO процедурите, е надополнет со сертификати за овластување за продажба, инсталација и одржување на врвната опрема на нашите странски партнери.

iso