Rešenja

Kompanija ENERGIZE DOO kao vodeći sistem integrator u oblasti industrijske energetike u Srbiji, svojim klijentima nudi izgradnju Solarnih elektrana, Solarnih i hibridnih STORAGE sistema, Solarnog LED osvetljenja, Stanice za elekto automobile, Sisteme punjača za elektro automobile, Sisteme efikasnog industrijskog grejanja, Sisteme za zaštitu proizvodnog procesa i Sisteme za upravljanje energijom (Industry 4.0 standard) po principu ‘’ključ u ruke’’ projekata. U nastavku pogledajte celokupan portfolio naših rešenja.
Solarni i Hibridni Sistemi

Solarne elektrane

Solarne elektrane za sopstvenu potrošnju i priključenje na mrežu, na krovu i na zemlji, snage od 30kWp do 10MWp, po principu izgradnje ’’ključ u ruke’’.

solarni storage sistemi

Solarni storage sistemi

Solarne elektrane sa akumulacijom energije, hibridni i off-grid sistemi, snage prema potrebama korisnika, po principu izgradnje ’’ključ u ruke’’.

stanice za elektor automobile

Stanice za elektro automobile

Kompletna rešenja stanica za elektro automobile sa punjačima za elektro automobile sa solarnim storage sistemom i nadstrešnicom, po principu izgradnje ’’ključ u ruke’’.

energetski menadzment

Energetski menadžment

Kompletna WIRELESS i CLOUD rešenja za nadzor i upravljanje svim kritičnim procesima u industrijskoj proizvodnji po Industry 4.0 standardu.

industrijiski menadzment

Industrijska energetika

Obezbedite rešenje za svaki zahtev iz oblasti industrijske energetike, od pregleda lokacije, izrade studije, projektovanja do izvođenja po principu ’’ključ u ruke’’.

solarne-nadstresnice

Solarne nadstrešnice

Kompletne konstrukcije solarnih nadstrešnica sa kombinacijom rešenja Solar / Storage / Stanice za elektro automobile, po principu ’’ključ u ruke’’.

zastita proizvodnog procesa

Zaštita proizvodnog procesa

Imate neželjene prekide u proizvodnom procesu? Zaštite kritične delove vašeg proizvodnog procesa od svih nepravilnosti u mreži i produžite životni vek vaših mašina za proizvodnju.

solarno led osvetljenje

Solarno LED osvetljenje

Kompletna inovativna rešenja za solarno LED osvetljenje po principu izgradnje ’’ključ u ruke’’.

Sertifikati

Moderno poslovanje prema ISO procedurama upotpunjeno je sertifikatima o autorizaciji za prodaju, instalaciju i održavanje premium opreme naših inostranih partnera.

iso