Zaposlenje

Postanide deo Energize tima. U nastavku možete pogledati otvorene pozicije.

Inženjer tehničke podrške u procesima prodaje

Kompanija Energize d.o.o. vodeća u Srbiji u oblasti izgradnje solarnih elektrana, predstavništvo renomiranih svetskih proizvođača u oblasti napajanja i industrijske energetike, sa centralom u Beogradu, traži osobu koja će se pridružiti mladom i inovativnom inženjerskom timu na poziciji: Inženjer tehničke podrške u procesima prodaje – lokacija Beograd.

Pozicija: Inženjer tehničke podrške u procesima prodaje

Projektni inženjer – Project manager

Kompanija Energize d.o.o. vodeća u Srbiji u oblasti izgradnje solarnih elektrana, predstavništvo renomiranih svetskih proizvođača u oblasti napajanja i industrijske energetike, sa centralom u Beogradu, traži osobu koja će se pridružiti mladom i inovativnom inženjerskom timu na poziciji: Projektni inženjer – Project Manager (lokacija Beograd).

Pozicija: Projektni inženjer – Project manager

Tehničar za montažu i puštanje u rad opreme

Kompanija Energize d.o.o., vodeća u Srbiji u oblasti izgradnje solarnih elektrana, predstavništvo renomiranih svetskih proizvođača u oblasti napajanja i industrijske energetike, sa centralom u Beogradu, traži osobu koja će se pridružiti mladom i inovativnom inženjerskom timu i svojim zalaganjem i iskustvom doprineti u poslovima montaže, instalacije i održavanju opreme na terenu, na poziciji: Tehničar za montažu i puštanje u rad opreme – lokacija Beograd.