Контакт

Ако имате какви било прашања, можете да контактирате со нас преку формуларот подолу. Ние ќе ви одговориме што е можно поскоро.

Контакт

Продажба и поддршка

Тел: 011 4055 264
Е-пошта: office@energize.rs

Сметководство

Тел: 011 4031 735
Е-пошта: racunovodstvo@energize.rs

Работно време:

Понделеник – Петок:
09:00 – 17:00

Следете не на

Централа

Булевар Војводе Мишича 23/5
11040 Белград

Производство и магацин

Ослободување 1
11090 Белград

Пишете ни

Ако имате какви било прашања, можете да контактирате со нас преку формуларот подолу. Ние ќе ви одговориме што е можно поскоро.

* Задолжителни полиња

СЕРТИФИКАТИ

Современиот бизнис, според ISO процедурите, е надополнет со сертификати за овластување за продажба, инсталација и одржување на врвната опрема на нашите странски партнери.