O nama

ENERGIZE doo integriše princip sagledavanja investicije kao sopstveno ulaganje, posmatrajuću svaku investiciju kroz UKUPNE TROŠKOVE VLASNIŠTVA (TCO princip) kao obaveznu komponentu evaluacije investicije sa eksploatacionim periodom od 25 godina, pružajući klijentima najviši nivo kvaliteta opreme i usluga, inženjersko iskustvo u specifičnim oblastima i najviši nivo garancija na tržištu. ENERGIZE doo je najiskusnija kompanija u oblasti inženjeringa, dizajna i implementacije solarnih elektrana za sopstvenu potrošnju na tržištu Srbije, kroz investiciju u inženjering najboljih rešenja za ZERO FEED-IN princip u skladu sa regulativama, sa potvrdom koncepta na najvećim solarnim elektranama u Srbiji (Projekti). Ključne vrednosti kompanije su definisane našim ENERGIZE PREMIUM ADVANTAGES paketom za krajnje korisnike.
Kreativni i dobro obučen Energize tim diplomiranih inženjera elektrotehnike, posvećen je pružanju tehnološki najnaprednijih i najkvalitetnijih rešenja u oblastima Solarnih elektrana, Solarnih i hibridnih STORAGE sistema, Solarnog LED osvetljenje, Sistema punjača za elektro automobile, Sistema efikasnog industrijskog grejanja, Sistema za zaštitu proizvodnog procesa, Sistema za upravljanje energijom (Industry 4.0 standard), Industrijske energetike, Data centara, Napajanja baznih stanica, Napajanja u postrojenjima za proizvodnju, transport i distribuciju električne energije, Sistema za skladištenje energije i drugih specijalizovanih oblasti.
ENERGIZE DOO je putem predstavništva kompanije prisutna u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Crnoj Gori i Severnoj Makedoniji, gde kroz svoja zastupništva pokriva celu teritoriju sa punom tehničkom i servisnom podrškom prema svim kupcima i kroz dodatne edukacije i treninge partnera omogućava razvoj tržišta i pozicioniranje proizvodnih brendova. Naše znanje u oblasti obnovljivih izvora energije, energetike i sistema napajanja kao i iskustvo u dizajniranju i realizovanju kompleksnih sistema, prepoznato je od strane naše mreže partnera koji posluju na teritoriji jugoistočne Evrope.

Misija naše kompanije

Razvoj Solarne energije i Storage sistema u Srbiji i svetu je MISIJA naše kompanije, kroz pružanje edukacije, povećanje svesti o životnoj sredini i promociju društvene odgovornosti. Naša vizija je svet u kojem se osnovne potrebe za pouzdanom energijom ispunjavaju na ekološki održiv način i razvoj kompanije koja poboljšava kvalitet sredine u kojoj živimo i radimo.

Specijalizacija

Solarne elektrane, Solarni i hibridni STORAGE sistemi, Solarno LED osvetljenje, Sistemi punjača za elektro automobile, Sistemi efikasnog industrijskog grejanja, Sistemi za zaštitu proizvodnog procesa, Sistemi za upravljanje energijom (Industry 4.0 standard), Industrijska energetika, Data centari, Napajanja baznih stanica, Napajanja u postrojenjima za proizvodnju, transport i distribuciju električne energije, Sistemi za skladištenje energije

POLITIKA INTEGRISANOG

SISTEMA UPRAVLJANJA

povecanje udela

Povećanje udela na tržištu

Povećanje udela na tržištu kroz osiguranje poverenja kako postojećih, tako i potencijalnih klijenata uz prepoznavanje njihovih potreba i očekivanja.

Sistem za besprekidno napajanje

Projektovanje, proizvodnja, montaža, instalacija i puštanje u rad opreme i sistema za besprekidno napajanje koje klijentima omogućavaju sigurnost u poslovanju, kao i smanjenje mogućnosti pojave bilo koje vrste havarija i vanrednih situacija.
sigurnost
partnerstvo

Razvijanje dobrih i partnerskih odnosa

Razvijanje dobrih i partnerskih odnosa sa proizvođačima/dobavljačima, kao i ostalim interesnim grupama kroz obostranu razmenu znanja i iskustva.

Primena solarnih i hibridnih sistema

Prezentacija i primena solarnih i hibridnih sistema koji koristeći neiscrpne izvore energije utiču na smanjenje utroška prirodnih resursa i potrošnje fosilnih goriva, a samim tim i na smanjenje ukupnih operativnih troškova i negativnog uticaja na životnu sredinu.
solarni hibridni sistemi
inicijativa zaposlenih

Podsticanje inicijativa zaposlenih

Podsticanje inicijative zaposlenih, kroz unapređenje njihovog profesionalnog znanja i kompetentnosti u svim tokovima poslovanja, razvijanje pristupa koji doprinosi razvoju celokupne firme, uz svest o važnosti ispunjenja zahteva klijenata, očuvanja životne sredine, poštovanja zahteva bezbednosti na radu, svih propisa i pravila poslovanja.

Usaglašenost sa propisima

Praćenje, primena i usaglašavanje sa svim relevantnim zakonskim i drugim propisima.
usaglasenost zakoni
ocuvanje zivotne sredine

Očuvanje životne sredine

Pružanje visokog nivoa bezbednosti svojih radnika, posetilaca, podizvođača kroz jasno definisanje pravila ponašanja tokom sprovođenja radnih aktivnosti, obezbeđivanje kvalitetne zaštitne opreme, povećanje svesti zaposlenih o važnosti poštovanja bezbednosnih mera, sprovođenje lekarskih pregleda.

Bezbednost na visokom nivou

Obezbeđivanje visokog nivoa bezbednosti svojih radnika, posetilaca, podizvođača kroz jasno definisanje pravila ponašanja tokom sprovođenja radnih aktivnosti, obezbeđivanje kvalitetne zaštitne opreme, povećanje svesti zaposlenih o važnosti poštovanja bezbednosnih mera, sprovođenje lekarskih pregleda i sl.
bezbednost

Svi zaposleni u firmi Energize d.o.o. zajedno sa rukovodstvom će dosledno primenjivati politiku integrisanog sistema upravljanja, u cilju unapređenja celokupnog poslovanja firme i obezbeđivanja vrhunskog kvaliteta usluga zainteresovanim stranama.

U Beogradu, 01.01.2021.

Direktor,
Vladimir Popović

Sertifikati

Moderno poslovanje prema ISO procedurama upotpunjeno je sertifikatima o autorizaciji za prodaju, instalaciju i održavanje premium opreme naših inostranih partnera.

iso