Производи

ENERGIZE DOO, како официјален овластен претставник на водечките светски производители, им нуди на своите клиенти производи од областа на непрекинато напојување (UPS), исправувачките и инверторски системи за сите сегменти на пазарот, стационарни батерии во напредна технологија, соларни и хибридни системи, полначи за електрични возила и опрема за индустриска енергетика.
ups

UPS

Модуларни и монолитни UPS системи од 1000VA до 1000kVA
baterije 1

Стационарни ACCU батерии

Напредни технологии на батерии AGM, GEL, TPPL, Ni-Cd, OPZS, OPZV, Li-Ion, LPF.
Модуларни инверторски системи

Модуларни инверторски системи

Модуларни инверторски системи за сите индустрии 24/12/48/60/110/220 VDC
Модуларни исправувачки системи

Модуларни исправувачки системи

Модуларни исправувачки системи за сите индустрии 24/12/48/60/110/220 VDC
Соларни и хибридни системи

Соларни и хибридни системи

Опрема за соларни централи, соларно складирање, хибридни и off-grid системи
Дизел електрични генератори

Дизел електрични генератори

Дизел електрични генератори од водечките светски производители со моќност од 50kVA до 5000kVA
Индустриски ормани

Индустриски ормани

Производство на индустриски и дистрибутивни ормани со нисконапонска опрема
Соларно LED осветлување

Соларно LED осветлување

Иновативно решение за напредно соларно LED осветлување
Полначи за електрични автомобили

Полначи за електрични автомобили

Полначи за електрични автомобили од водечките светски производители
Опрема за мерење на квалитетот на мрежата

Опрема за мерење на квалитетот на мрежата

Мерна опрема за следење и управување со енергијата според стандардот Industry 4.0

СЕРТИФИКАТИ

Современиот бизнис, според ISO процедурите, е надополнет со сертификати за овластување за продажба, инсталација и одржување на врвната опрема на нашите странски партнери.

iso